Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Boedelhofweg in Eefde 7211 BP

Boedelhofweg

7211 BP Eefde
€ 250.000,- v.o.n.
0575-549112

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Nabij Boedelhofweg 85

Altijd gedroomd van wonen tussen weilanden en bos, aan de rand van een dorp en toch niet te afgelegen? Zou u willen bouwen volgens de laatste en de nieuwste inzichten? Wilt u in een dorp wonen met veel faciliteiten, een actief verenigingsleven en binnen de

...
Lees meer

Omschrijving

Nabij Boedelhofweg 85

Altijd gedroomd van wonen tussen weilanden en bos, aan de rand van een dorp en toch niet te afgelegen? Zou u willen bouwen volgens de laatste en de nieuwste inzichten? Wilt u in een dorp wonen met veel faciliteiten, een actief verenigingsleven en binnen de stedendriehoek Zutphen, Deventer en Apeldoorn? Dit unieke bouwproject biedt u deze kans!

Nabij Boedelhofweg 85 zijn 2 bouwpercelen ontstaan, naast de monumentale woonboerderij “De Nieuwe Pas”. Een deel van de huidige opstallen naast de boerderij, maakt plaats voor de mogelijkheid om te wonen in een vrije omgeving met een prachtig uitzicht. 

De woningen zijn vrijstaand gebouwd enslechts middels het dak met elkaar verbonden. De bijgevoegde ontwerpen zijn naar een idee van het gerenommeerde Bouwbedrijf Geers en zijn reeds door de gemeente goedgekeurd. Uiteraard kunnen kopers iedere aannemer selecteren en mogelijk op detail het ontwerp aanpassen. Een ander ontwerp laten maken is tevens een mogelijkheid, mits deze valt binnen de kaders die het bestemmingsplan en het Gelders genootschap toestaan.

Verkoper aan het woord:
“Wij hebben voor dit bouwproject duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Slimme mogelijkheden voor een energiezuinige en duurzame woning kunnen worden benut. Indien u hiervoor kiest kunnen de zonnepanelen van het Nederlandse fabricaat Exasun worden geïntegreerd in het dak. Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. De ruim 9.500kWh die geproduceerd kan worden met dit systeem zet u gelijk in voor het normale verbruik, alles wat over blijft kunt u terug leveren aan het energiebedrijf, waarvoor u een vergoeding kunt krijgen. Ook de 3 HRsolar zonnecollectoren kunnen worden geïntegreerd in het dak en zorgen voor warm water. Deze warmte wordt ingezet voor verwarming van de woning en het douchewater. Voor een sluitend geheel zorgt in deze opzet een lucht-water warmtepomp voor de na-verwarming van uw woning en eventueel warm water. Deze warmtepomp gebruikt de stroom die door u zelf wordt opgewekt. Bij gebruik van zonne-energie komt geen CO2 vrij: dat is gunstig voor het klimaat.”

Het hoofdgebouw mag een inhoud krijgen van maximaal 750m3. De toegestane goothoogte is 3 meter, met een bouwhoogte van 7 meter. Daarnaast mag er tevens per wooneenheid een bijgebouw van max. 75m2 worden gebouwd met een goothoogte van 3 en een bouwhoogte van 6 meter. De perceelgrootte van de kavels is circa 1.250 m2 per kavel. Meer grond verwerven is mogelijk in overleg. 

Het perceel aan de westzijde wordt aangeboden voor €260.000,- en het perceel aan de oostzijde voor €250.000,-, beide v.o.n. Het prijsverschil komt voort uit het verschil in ligging. De kavels zijn beide bereikbaar door een gedeelde inrit. E.e.a. zal notarieel worden vastgelegd. Het bouwen van uw eigen woning is niet begrepen in voornoemde koopsom.

De kavels bevinden zich op een steenworpafstand van bossen, Gorsselse hei en de Eefse Beek, waardoor u optimaal kunt genieten van het weidse uitzicht, rust en de natuur. Op 5 minuten fietsafstand bevindt zich het dorpscentrum van Eefde met o.a. een supermarkt, een drogist, een bakkerij, een bloemist, 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Op enkele minuten autoafstand ligt de historische binnenstad van Zutphen waar zich een aantal scholengemeenschappen bevinden voor het voortgezet onderwijs, waaronder een Vrije school. Verder is er in Zutphen een binnenzwembad, een bioscoop, een haven, een theater en vele horeca gelegenheden. Gorssel, Deventer en de A1 zijn op circa 10 minuten autoafstand gelegen.

Overdracht Status Verkocht Prijs € 250.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1250 m² Kadasteroppervlakte 1250 m² Kadastrale gegevens Gemeente Gorssel Sectie D Perceelnummer 3915 Oppervlakte 1250 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Boedelhofweg, 7211 BP Eefde

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.